Je hebt Bakken voor Starters 1 of 2 gevolgd. Een goede voorkennis van de basistechnieken is vereist om deel te nemen aan deze cursus.
#Wat leer je in deze cursus?
Je combineert verschillende basistechnieken in één bereiding en leert ook nieuwe baktechnieken toepassen. Je gaat recepten uit bakboeken, tijdschriften of televisieprogramma’s beter begrijpen en zelfs kunnen beoordelen of er aanpassingen nodig zijn aan de opgegeven werkwijze en ingrediëntenlijst.
#Onderwerpen en inhoud
Dit maakten cursisten uit een vorige cursusreeks ...
-
Speciale broden: grof bruin brood met karnemelk, Luiks brood, jagersbrood, gerstebrood, Fougasse met kruiden en kaas, Pidese, oergranenbrood
-
Broodjes met een twist: Toscaanse broodjes met rode pesto, keizerbroodjes, kruidenbroodjes, fartons
-
Fijn taartgebak: chocoladetaart Samba, misérable, javanais, Piémontgebak, Sachertorte, operagebak, plattekaastaart met aardbeien
-
Luxueuze koekjes: amandelkoekjes met frangipane, omgekeerde bokkenpootjes, mueslirepen, Palets des Dames, macarons
-
Speciaal gebak: witte chocoladetruffels met limoen en kokos, mattentaartjes, bosbessen cupcakes, fruit kaasmousse, speculaas muffins, karamel boterkoek, Berlijnse bollen, donuts
Extra informatie