Opleidingen voor bedrijven

U bent hier

Investeer in je medewerkers

Deskundige medewerkers zijn een must voor elke organisatie. CVO De Verdieping biedt vanaf september 2017 korte, praktijkgerichte opleidingen voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging aan.

Aanbod

 • Nederlands op de werkvloer. Heb je anderstaligen in dienst? Zet in op de ontwikkeling van hun Nederlands om zo de veiligheid op de werkvloer te verhogen en een klantvriendelijke communicatie te stimuleren. CVO De Verdieping heeft een ruime ervaring met het opleiden van anderstaligen in functie van hun job.

 • Bedrijfsfotografie. Breng je bedrijf professioneel in beeld. Fotografeer je producten, team, realisaties, locaties, evenementen,... Tijdens een aantal fotografiesessies wordt gefocust op de (online) klantgerichtheid van je organisatie. CVO De Verdieping beschikt over professionele fotografen met jaren ervaring in bedrijfsfotografie. Zowel het maken van een goede foto als de nabewerking van de beelden worden praktisch behandeld.

 • Sociale mediastrategie. Hoe zet je sociale media in je organisatie in? Leer de kneepjes van het schrijven voor het web en combineer woord en beeld. Maak werk van je online aanwezigheid.

 • BA4 en BA5. Elke medewerker die met elektriciteit in aanraking kan komen dient van de werkgever een bevoegdheidsverklaring te krijgen. Een voorwaarde hiervoor is het volgen van een basisbijscholing waarin je veilig met elektriciteit leert omgaan. De cursus richt zich dan ook vooral tot klusjesmannen en onderhoudsmedewerkers.

 • Efficiënt werken in the cloud. Alle documenten, e-mails, agenda’s en to-do’s gedeeld, gesynchroniseerd en up-to-date. Op kantoor, onderweg en thuis.

 • Office op de werkvloer. De meest gebruikte software in een kantooromgeving blijft Microsoft Office. CVO De verdieping schoolde reeds tientallen organisaties bij in het dagdagelijkse gebruik van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access.

 • Afstandscursussen vSchool. Bepaalde opleidingen bieden we ook in volledig afstandsonderwijs aan – zo volgt je werknemer de opleiding integraal via de computer, al dan niet op eigen tempo. Hij hoeft dus niet naar de les te komen. Via het online leerplatform voorziet de leerkracht intensieve trajectbegeleiding, opvolging en coaching van de cursist. Naast een aantal creatieve pakketten zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign, bieden we ook meer technische cursussen als CCNA en Linux aan.

Onze leerkrachten beschikken over een ruime werkveldervaring, waarmee de cursisten al tijdens de praktijk- en realiteitsgetrouwe sessies daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 

 

Onderstaande bedrijven en organisaties mogen we tot onze tevreden klanten rekenen.

 • VDAB
 • Gemeente Heusden-Zolder
 • Politiezone Kempenland
 • LED
 • Stebo
 • Alternatief
 • OCMW Heusden-Zolder
 • Cevora
 • De Duizendpoot
 • ...

 

 

Locatie

De meeste organisaties kiezen ervoor om de opleiding door te laten gaan in ons centrum. CVO De Verdieping beschikt immers over state-of-the-art computerlokalen, fotostudio’s en ateliers voor technische opleidingen.

De meeste opleidingen worden ondersteund via ons online leerplatform. Dit betekent dat de werknemer niet alleen steeds het cursusmateriaal kan raadplegen maar ook extra oefeningen kan maken of feedback kan vragen.

Voorwaarden

Minimum 10 deelnemers per opleiding voor een maatgericht traject. Samen met onze opleidingscoördinatoren stellen we, afhankelijk van de verwachtingen van jouw bedrijf en de leervraag van je medewerkers, een passend programma samen met bijbehorend tijdspad. Bel of mail ons en we maken een afspraak om verder het aanbod te bespreken.

Bel 011 53 87 33 of mail info[at]cvodeverdieping[dot]be

Prijs

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Voordelen

De meeste cursussen komen in aanmerking voor educatief verlof. CVO De Verdieping is erkend voor betalingen via de KMO-portefeuille. Tegemoetkomingen via het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid zijn mogelijk in het geval van arbeiders uit de bouw.

 

Contacteer ons

 


 

Verhuur lokalen

CVO De Verdieping is gehuisvest in een nagelnieuw passiefhuis van 7000 m2; de modernste schoolinfrastructuur van Vlaanderen. Het gebouw telt een gelijkvloers en vier bovenverdiepingen. De didactische uitrusting is het 21ste-eeuwse neusje van de zalm. Er is een draadloos netwerk doorheen het hele gebouw. Elk lokaal is voorzien van een multimediameubel dat alle mogelijke aansluitingen voor audio- en videostreams bevat. Ze zijn voorzien van een projector en scherm, krijtbord, tafels en stoelen en een snelle internetverbinding – zowel draadloos als bedraad.

CVO De Verdieping beschikt over

 • polyvalente ruimtes voor maximum 20 personen
 • computerlokalen met Windows-pc's voor maximum 18 personen
 • computerlokalen met Macs voor maximum 16 personen
 • cafetaria waar frisdrank, warme drank en broodjes genuttigd kunnen worden
 • open leercentrum met zicht op het machinepark van ZLDR Luchtfabriek kan gebruikt worden voor plenaire sessies voor maximum 49 personen

 

 

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By nele

Schooljaar 2020-2021 – schrijf je in vanaf maandag 8 juni

27 apr 2020

We ontmoeten elkaar nu zoveel mogelijk digitaal – op veilige afstand, gescheiden door een scherm. Maar er beweegt wat achter de schermen, want in september start schooljaar 2021. En jij kan je inschrijven vanaf maandag 8 juni! Lees meer

By nele

Feed the Nurses in Heusden-Zolder

20 apr 2020

Igor Janssen, Evert Maris en Ingrid Put verenigen hun krachten met chef Hilaire Spreuwers voor Feed the Nurses. Samen maken ze gerechten klaar om gratis te verdelen over de Woonzorgcentra en het SFZ in Heusden-Zolder.  Lees meer

By nele

Coronavirus – maatregelen en updates

13 mrt 2020

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen in alle scholen te schorsen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen. Volg hier de updates voor onze school. Lees meer