Interessegebied

Koken en Bakken

Leer koken en bakken met biologische, seizoensgebonden en lokale producten, in elk seizoen en op elk niveau. Proeven hoort er ook bij.

Wil je zelf pasta maken, grillen als een echte BBQ-specialist of veggie en vegan recepten uitproberen? Onze getrainde chefs leren je koken en bakken met verse ingrediënten, scherpen jouw snijtechnieken aan en toveren verrassende recepten en kruiden uit hun koksmuts. Brengt de geur van vers gebakken brood, cakes, taarten en koekjes jou in hogere sferen? Bak ze bruin in de oven en leer de patisserie garneren en decoreren als een pro.

Je leert uitgebreid en gezond variëren en combineert biologische, seizoensgebonden en lokale producten. Klaar voor een gastronomische uitdaging? Waag je aan bourgondische klassiekers uit de Frans-Belgische keuken of ga op culinaire wereldreis in onze professionele keukens. Proeven hoort er natuurlijk ook bij!

Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Lekker en Gezond

Lente en Zomer

  • Gezondheid
  • Koken
cursus
Cursus
€ 244
€ 244
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Bakken voor Starters 1

Brood, Zoet en Hartig

  • Bakken
cursus
Cursus
€ 244
€ 244
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Veganistische Desserts

  • Duurzaam
  • Gezondheid
  • Bakken
cursus
Cursus
€ 244
€ 244
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Bits ’n Bites op de BBQ

cursus
Cursus
€ 304
€ 304
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Start to Cook

Lente en Zomer

  • Koken
cursus
Cursus
€ 244
€ 244
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Start to Bake

  • Bakken
cursus
Cursus
€ 139
€ 139
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

IJslekkernijen

cursus
Cursus
€ 139
€ 139
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Hapjes, Tapas, Bieren en Cocktails

  • Spaans
cursus
Cursus
€ 139
€ 139
Koken en Bakken KOB
Ga naar cursus

Desem voor de Thuisbakker

Maken, Onderhouden en Activeren

  • Bakken
cursus
Cursus
€ 139
€ 139
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Allergievriendelijk Koken

Gluten- en Lactosevrij

  • Gezondheid
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Natuurlijke Smaken

  • Koken
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Mediterraans Koken

  • Kruiden
  • Spaans
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Meesterlijk Brood

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Mystery Box

Uitdaging op Niveau

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Nagerechten

Hemelse Toetjes

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Nagerechten

Zoet en Zalig

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Royale Feestmenu's

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Ontdek Veggie en Vegan

  • Duurzaam
  • Gezondheid
  • Koken
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Oosters Koken

  • Kruiden
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Meat Deluxe

Vlees, Gevogelte en Wild

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Snel, Makkelijk en Smakelijk

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Start to Cook

Herfst en Winter

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Sticks, Bowls 'n Balls

  • Koken
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Suggesties van de Chef

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Vers uit de Zee

Vis, Schaal- en Schelpdieren

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Wintergrillen en Wintergerechten

cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Zalig Zuiders

  • Spaans
  • Italiaans
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Meat Menus

Vlees, Gevogelte en Wild

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Lekker en Gezond

Vlees, Gevogelte en Wild

  • Gezondheid
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Meat 'n Grill

  • Koken
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

De Lente op Tafel

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Bakken voor Experts

Hotel- en IJsdesserts

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Bakken voor Gevorderden 1

Banketgebak en Desserts

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Bakken voor Gevorderden 2

Banketspecialiteiten en Feestelijke Desserts

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Bakken voor Starters 2

Luxebrood en -gebak

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

BBQ Academy

cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Bier, Kaas en Wijn

Pairen en Degusteren

  • Frans
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Culinaire Avonturen

Afrika

  • Kruiden
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Culinaire Avonturen

Zuid-Amerika

  • Spaans
  • Kruiden
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

De Wereld op je Bord

  • Kruiden
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Masterclass BBQ

cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

De Zoete Tand

Desserts, Toetjes en IJs

cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Easy Vegan

  • Duurzaam
  • Gezondheid
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Feestelijke Taarten en Decoraties

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Flexkoken

Vlees, Vis en Vegetarisch

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Italiaans Koken

  • Italiaans
  • Kruiden
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Klassiekers in een Nieuw Jasje

Beter dan Bomma

  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Koken volgens Sandra Bekkari

Lente en Zomer

  • Gezondheid
  • Koken
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Bakken voor Experts

Goddelijk Gebak en Excellente Creaties

  • Bakken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Low-carb Food

  • Gezondheid
  • Koken
cursus
Cursus
Koken en Bakken KOB
Blijf op de hoogte!
Ga naar cursus

Zot van de Zee

Vis, Schaal- en Schelpdieren

  • Koken
cursus
Cursus

Vragen?

Vragen over ons aanbod,
je lessen of de school?

Onthaal

onthaal@cvodeverdieping.be

011 53 87 33

Vragen over dagopleidingen
en tweedekansonderwijs?

Trajectbegeleiding

trajectbegeleiding@cvodeverdieping.be

011 53 87 33

Vragen over inschrijvingen
en administratie?

Cursistenloket

cursistenloket@cvodeverdieping.be

011 53 87 33

Extra informatie

Informatie

  • Over het centrum
  • Missie en visie
  • Eerste hulp bij inschrijven
  • Moodle
  • Centrumreglement
  • Contacteer ons
  • Vacatures

Ook interessant

  • Opleidingen
  • Interessegebieden
  • Cursussen
  • Nieuw in het aanbod
  • Online cursussen
  • Workshops
  • Snelcursussen

Social

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CVO De Verdieping
Cookie- en privacybeleid. Algemene voorwaarden.

Zoeken op de website

Probeer eens iets nieuws

Ga naar cursus

Excel

Cijfers en Grafieken

  • Office
€ 94
cursus
online-cursus
Ga naar cursus

Bakken voor Starters 1

Brood, Zoet en Hartig

  • Bakken
€ 244
cursus
Ga naar cursus

Textielontwerp

Prints en Designs

  • Vormgeving
  • DIY
  • Illustreren
€ 64
cursus
online-cursus
Ga naar cursus

WordPress

Starters

  • CMS
  • Webdesign
  • Back-end
€ 94
online-cursus

Opleidingen

Interessegebieden

Pagina's

Verhalen

Meer resultaten

Gebruiker navigatie

  • Aanmelden
  • interessegebieden
  • cursussen
  • opleidingen
  • verhalen
  • vacatures
  • moodle
  • contacteer ons

Modals

Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.