Koken en Bakken
Leer koken en bakken met biologische, seizoensgebonden en lokale producten, in elk seizoen en op elk niveau. Proeven hoort er ook bij.
Wil je zelf pasta maken, grillen als een echte BBQ-specialist of veggie en vegan recepten uitproberen? Onze getrainde chefs leren je koken en bakken met verse ingrediënten, scherpen jouw snijtechnieken aan en toveren verrassende recepten en kruiden uit hun koksmuts. Brengt de geur van vers gebakken brood, cakes, taarten en koekjes jou in hogere sferen? Bak ze bruin in de oven en leer de patisserie garneren en decoreren als een pro.
Je leert uitgebreid en gezond variëren en combineert biologische, seizoensgebonden en lokale producten. Klaar voor een gastronomische uitdaging? Waag je aan bourgondische klassiekers uit de Frans-Belgische keuken of ga op culinaire wereldreis in onze professionele keukens. Proeven hoort er natuurlijk ook bij!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte!