#Wat leer je in deze cursus?
We gebruiken specerijen, kruiden, technieken, combinaties en invloeden uit alle werelddelen. Bakken, braden, koken, roken, in de oven of in de pan, bbq of wat denk je van een lekkere Surf & Turf? Alle mogelijke bereidingswijzen van verschillende vleessoorten komen aan bod. En natuurlijk vergeten we het voorgerecht en het dessert niet!
#Onderwerpen en inhoud
- Lams in hooi en klei geserveerd met een Indische toets
- Zwezerik
- Russische Pelmeni (dumplings)
- Pulled wild boar pierogi
- …
#Is het iets voor jou?
-
Andere culturen zijn voor jou een grote inspiratiebron, ook in de keuken.
- Je durft creatief te zijn in de keuken en te experimenteren met producten die je nog niet kent.
- Je bent een wereldburger en je reist met veel plezier van smaak tot smaak.
- Je tovert het liefst combinaties op tafel waar je gasten dagen later nog over spreken.
#Hoe bereid je jezelf voor?
- Je hebt geen voorkennis nodig om te starten aan deze cursus. Enige keukenervaring is wel handig.
Extra informatie