#Ontdek nieuwe manieren om groenten te bereiden en ervaar verrassende smaken en structuren. Leer hoe je met minder of zelfs zonder vlees en vis heerlijke gerechten kunt toveren. Na deze cursus zul je nooit meer hetzelfde naar groenten kijken!
Martine laat je zien hoe je groenten van een andere kant kunt laten schitteren. Van bloemkool die meer is dan alleen een bijgerecht met bechamelsaus tot knolselder die smaakt als gebraad. Ontdek hoe je groenten kunt omtoveren tot smaakvolle, volwaardige gerechten die vlees of vis niet missen.
In de cursus 'Toveren met groenten' leer je:
- Hoe je groenten de hoofdrol kunt geven in je maaltijden
- Verrassende recepten en technieken om groenten op nieuwe manieren te bereiden
- Combinaties van smaken en structuren
- Tips en recepten waarin vlees of vis eventueel aanwezig mag zijn voor wie dit wenst
Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je:
- Innovatieve en gezonde maaltijden bereiden die duurzaam en smaakvol zijn
- Je culinaire repertoire uitbreiden met creatieve groentegerechten