Om deze cursus te volgen, heb je geen voorkennis nodig.
#Wat leer je in deze cursus?
Je maakt zowel koude als warme desserts – lekker, eenvoudig, mooi en verrassend. Je bereidt mousses, ijs, biscuit, soezenbeslag en andere beslagen. Je leert technieken voor het bereiden, bewaren en afwerken van je nagerecht. Je werkt ook met fruit, noten, chocolade en ijs.
#Onderwerpen en inhoud
Dit maakten cursisten uit een vorige cursusreeks ...
- Vanille-ijs, Oreo-ijs, cookie dough ijs, chocolade ijsparfait, passievruchtenparfait
- Chocolade moelleux, Schwarzwalderkirschtaartjes, aardappelwafeltjes, San Sébastian, red velvet pannekoeken, brownie wafels, bomboloni’s, Raffaello dessert, krokante koffiesoezen, mergpijpjes
- Speculaasmousse, tiramisu met karamel en koffie, panna cotta met mango, bananenmousse met speculaas, stoofpeertjes met speculaas tiramisu, champagnemousse, pure en witte chocolademousse, rood fruit kaasmousse
- Gevulde appelsien, mini pavlova’s met frambozen en pistache
Extra informatie