#Wat leer je in deze cursus?
Deze cursus is bedoeld voor cursisten met een goede basiskennis. Elke cursist wordt op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd. Je maakt verrassende combinaties van ingrediënten, technieken en smaken onder begeleiding van een straffe chef.
Elke week is een verrassing én een uitdaging – je leert een nieuwe techniek en past deze toe in een eigen creatie. Je creativiteit in de keuken groeit zo les na les.
#Onderwerpen en inhoud
- Fileren
- Uitbenen
- Sous-vide koken
- Infuseren
- Fermenteren
- Traag garen
- Koken in de grond
#Is het iets voor jou?
- Je bent een culinaire creatieveling en je voelt je klaar voor een uitdaging.
- Je tovert het liefst combinaties op tafel waar je gasten dagen later nog over spreken.
- Je leerkracht is wereldwijs en denkt out of the box. Onder zijn begeleiding groeit ook je durf om te experimenteren in de keuken.
#Hoe bereid je jezelf voor?
- Je hebt een goede basiskennis van technieken, ingrediënten en bereidingen.
Extra informatie