Om deze cursus te volgen heb je een goede kennis van technieken en grondstoffen nodig. Je bent met andere woorden al een doorgewinterde bakker die nieuwe smaken en technieken wilt verkennen en toepassen.
#Wat leer je in deze cursus?
We tillen de moeilijkheidsgraad naar een hoger niveau – soms zijn er meerdere technieken nodig om één gebak uit te werken.
#Onderwerpen en inhoud
Wat kan je verwachten? Verschillende bakexperimenten, steeds met een mooie afwerking en extraatjes. Dit maakten cursisten uit een vorige cursusreeks ...
-
Broden en broodjes: naanbrood, Italiaans spiraalbrood, kikkererwtenbroodjes, batbots, maïsbrood.
-
Speciaal (taart)gebak: Paris-Brest, Franse mokkataart, yuzu-gebak, vateltaart, Torta Settevelli.
-
Koekjes: alfajores, queijadas, blondies, millionaire’s shortbread.
-
Gebak: pecan-karamel boterkoek, koekjes met citroensiroop, oliebollen, appelbeignets, bialy.
Extra informatie