#Wat leer je in deze cursus?
Deze cursus verruimt je blik op de gezonde keuken. Je kan immers zoveel meer dan een slaatje of saus maken met groenten. Voor onze bistrogerechten passen we nieuwe kooktechnieken op een eigentijdse en verrassende manier toe – pickelen, stomen, marineren, roken, … Je leert meer gevorderde technieken en bereidingen terwijl je recepten klaarmaakt die niet misstaan op een chique familiediner.
#Onderwerpen en inhoud
Dit is een cursus voor mensen met de nodige basisvaardigheden in de keuken. Daarom krijg je als cursist ook inspraak in de gerechten die we bereiden in de klas, met verrassende aanvullingen van de chef.
Samen met de chef ga je op zoek naar eigentijdse trends. Je ontdekt nieuwe ingrediënten en verrassende mogelijkheden met alledaagse ingrediënten.
#Is het iets voor jou?
- Je steekt zonder veel moeite een driegangenmenu in elkaar en wil nu je veelzijdigheid met groenten en kruiden vergroten.
- Je wil gevarieerde koolhydraatarme gerechten klaarmaken, met een culinaire twist.
#Hoe bereid je jezelf voor?
- Om deze cursus te volgen heb je de modules Initiatie warme keuken en Initiatie koude keuken afgerond. Je hebt dus al de nodige basisvaardigheden en vergroot in deze cursus je kennis van technieken en bereidingen.
Extra informatie