Troeven
Leer nieuwe kooktechnieken en presentatievaardigheden die je helpen om je hapjes er professioneel uit te laten zien en smaken. Na deze cursus kun je uitpakken met je nieuwe kennis en je gasten imponeren met heerlijke, verfijnde hapjes.
Evert Maris, onze culinaire expert, brengt zijn internationale ervaring en eigen culinaire avonturen naar het klaslokaal. Hij deelt waardevolle tips en tricks om de meest innoverende en smaakvolle hapjes te bereiden. Laat je inspireren door zijn wereldse combinaties en ontdek nieuwe smaken die je gasten zullen verrassen.
In de cursus 'Heerlijke hapjes' leer je:
Tijdens deze cursus komen de volgende hapjes aan bod:
Leer nieuwe kooktechnieken en presentatievaardigheden die je helpen om je hapjes er professioneel uit te laten zien en smaken. Na deze cursus kun je uitpakken met je nieuwe kennis en je gasten imponeren met heerlijke, verfijnde hapjes.
Deze cursus is geschikt voor fervente hobbykoks in het bezit van het certificaat van Keukenmedewerker. Onze gouden raad: Dompel je onder in de boeiende kookwereld en sta open voor nieuwe technieken en smaken. Bereid je voor op een inspirerende en leerzame kookervaring!
Tijdens de cursussen met 17 lessen moet je aangepaste werkkledij dragen. Dit is een vereiste om hygiënisch te kunnen werken.
Heb je nog geen werkkledij en wil je deze via de school aankopen? Tijdens de eerste les brengt de leerkracht je op de hoogte van de mogelijkheden.
Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je:
Ontvang een studiebewijs, erkend door Onderwijs Vlaanderen.
Deze cursus behoort tot het opleidingsprofiel Hulpkok van het secundair volwassenenonderwijs.
Wanneer je deze module succesvol beëindigt, ontvang je het deelcertificaat voor de volgende module: Bistrogerechten met vis
Je betaalt maximaal 300 euro inschrijvingsgeld per semester per opleidingsprofiel.
Meld je aan om een berekening te zien van hoe je inschrijvingsgeld begrensd werd of kan worden. →
Je kan ook nog voor de volgende cursussen in dit opleidingsprofiel inschrijven om je begrenzing van inschrijvingsgeld te behalen:
Uitdaging op Niveau
Bistrogerechten met Groenten en Kruiden
Geef jezelf meer kansen als werknemer of als ondernemer.
Ja! Je kan als werknemer tot 80 uren Vlaams opleidingsverlof opnemen voor deze cursus.
Meer info →
ODB-Y00624 Hulpkok Meer info →
ODB-Y00624-005 - Module Bistrogerechten met vis - 80 lestijden
Ja! Je kan tot € 0 besparen op deze cursus door hem te betalen met opleidingscheques.
Heb je geen diploma secundair onderwijs, dan kan je tot € 0 besparen.
Meer info →
Ja! Als ondernemer kan je tot € 93 besparen op deze cursus dankzij de kmo-portefeuille. We rekenen een administratieve kost van 6 euro aan voor de verwerking van je kmo-dossier.
Meer info →
+ € 304 cursustotaal
+ € 6 administratieve kost
= € 310 cursustotaal via kmo
Kmo-erkenningnummer DV.O231875
Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven voor deze cursus.
Geef je e-mailadres in. Je zal automatisch op de hoogte gehouden worden als er nieuwe klassen ingericht worden.