#Wat leer je in deze cursus?
Je creëert een totaalbeleving voor je gasten – van voorbereiding tot naverwerking. Je leert tafels correct indekken, maar ook wijnen en andere dranken serveren. Je ontdekt hoe je een gerecht correct inzet en voorstelt. Daarnaast heb je aan het einde van deze cursus ook de nodige basiskennis over wijnen, koude en warme dranken.
We verdelen de rollen in onze professionele keuken. Terwijl één groep de culinaire hoogstandjes klaarmaakt, zorgt de andere groep voor de finishing touch in de zaal.
#Onderwerpen en inhoud
- Indekken
- Uitserveren
- Repas serveren
- Dranken bereiden, transporteren en aanbieden
- Bestellingen opnemen en doorgeven aan de keuken
- Klantvriendelijkheid
#Is het iets voor jou?
- Je wil gasten ontvangen en bedienen op een gastvrije en klantvriendelijke manier.
- Je wil de dienstverlening in keuken en zaal zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en noden van je gasten.
- Je wil ontdekken hoe een goede samenwerking tussen keukenpersoneel en zaalpersoneel de beleving van gasten verhoogt.
#Hoe bereid je jezelf voor?
- Je behaalde je certificaat van Keukenmedewerker.
Extra informatie