Reglementering gebruik wifinetwerk in CVO De Verdieping

U bent hier

Draadloos netwerk/wifinetwerk: reglement voor cursisten en bezoekers van CVO De Verdieping

Het wifinetwerk wordt beheerd door CVO De Verdieping. 
Door het gebruik van het wifinetwerk in de school, ga je akkoord met de volgende afspraken. 

Wie kan gebruik maken van het wifinetwerk?

Elke cursist en bezoeker van CVO De Verdieping krijgt gratis toegang tot het wifinetwerk.

Hoe maak ik verbinding met het wifinetwerk?

Als cursist: je leerkracht zal je de nodige informatie bezorgen.
Als bezoeker: de toegangsgegevens kan je verkrijgen aan het onthaal.

Wat heb ik nodig?
We adviseren je op je apparaat een antivirusprogramma en firewall te gebruiken. Het wifinetwerk is niet beveiligd. CVO De Verdieping is niet verantwoordelijk voor enig verlies van informatie of schade aan je apparaat als gevolg van het gebruik van het wifinetwerk. 

Welke gebruiksregels zijn van toepassing?

  • Handel niet op een wijze die onrechtmatig zou kunnen zijn of anderen aan zou moedigen om onrechtmatig te handelen.
  • In het bijzonder: geen inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten, geen vertrouwelijke of gevoelige informatie openbaren en je niet bezighouden met enig strafbaar feit of anderen aanmoedigen om dit te doen.
  • Onderneem geen acties die intimiderend, lasterlijk, beledigend, bedreigend, obsceen, beledigend, racistisch, seksistisch, beledigend of anderszins verwerpelijk of ongepast zijn. Geef je niet uit voor iemand anders, verzamel geen e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens en maak ook geen gebruik van het wifinetwerk om spam te versturen.
  • De wifitoegang niet gebruiken op een manier die de werking van het wifinetwerk of een ander netwerk of andere aangesloten technologie (bijvoorbeeld apparatuur van andere wifigebruikers) kunnen beïnvloeden. Gelieve geen grote bestanden te uploaden of downloaden.

 
Technische ondersteuning?
CVO De Verdieping kan geen garantie geven voor de werking van het draadloos internet in combinatie met jouw apparaat.
Je bent verantwoordelijk voor de configuratie van je eigen apparatuur.
Medewerkers van CVO De Verdieping kunnen je niet assisteren bij het instellen, programmeren en/of configureren van je draadloze internetverbinding. 
 
Aansprakelijkheidsbeperking

  • Je accepteert dat soms, door technische, juridische of operationele redenen, het wifinetwerk niet beschikbaar kan zijn. 
  • Het gebruik van het wifinetwerk is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies, kosten of uitgaven die je lijdt, omdat het wifinetwerk niet beschikbaar is of niet werkt zoals verwacht. 
  • CVO De verdieping neemt geen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je apparatuur, laptopconfiguraties, verwijderingen van beveiliging of wijziging aan bestanden als gevolg van het gebruik van het wifinetwerk.
  • We kunnen controle uitvoeren op de soorten content die worden verzonden of ontvangen via het wifinetwerk. 
  • We kunnen je toegang op elk gewenst moment blokkeren zonder enige motivatie.

Privacy
CVO De Verdieping maakt gebruik van een verscheidenheid aan technische middelen om de identiteit van de gebruikers van het wifinetwerk en de apparaten te loggen. Dit enkel om een kwalitatieve werking van het draadloos netwerk te garanderen.
De toegang tot de gegevens is geregeld volgens de wet op de privacy.

Je bent verantwoordelijk om ons voor alle schade, verlies, kosten of uitgaven te vergoeden die voortvloeien uit enige schending van deze regels.

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By kirsten

Feesteditie van De Warmste Break

03 dec 2018

Voor het vijfde jaar op rij zet CVO De Verdieping de Warmste Break op poten. Zo dragen we ons steentje bij aan De Warmste Week! Lees meer

By kirsten

Openlesweek van 7 januari 2019 tot 12 januari 2019

30 okt 2018

Speel je met het idee om een bepaalde cursus of opleiding te volgen? Zou je graag eens de sfeer opsnuiven en van enkele lessen willen proeven voor je de knoop doorhakt? Lees meer

By kirsten

Infosessie 'Hovenier – Tuinaanleg en -onderhoud' op 20 november, 4 december en 15 januari

22 okt 2018

Kom op 20 november, 4 december of 15 januari naar de infosessie van de dagopleiding Hovenier – Tuinaanleg en -onderhoud Lees meer