Reglementering gebruik wifinetwerk in CVO De Verdieping

U bent hier

Draadloos netwerk/wifinetwerk: reglement voor cursisten en bezoekers van CVO De Verdieping

Het wifinetwerk wordt beheerd door CVO De Verdieping. 
Door het gebruik van het wifinetwerk in de school, ga je akkoord met de volgende afspraken. 

Wie kan gebruik maken van het wifinetwerk?

Elke cursist en bezoeker van CVO De Verdieping krijgt gratis toegang tot het wifinetwerk.

Hoe maak ik verbinding met het wifinetwerk?

Als cursist: je leerkracht zal je de nodige informatie bezorgen.
Als bezoeker: de toegangsgegevens kan je verkrijgen aan het onthaal.

Wat heb ik nodig?
We adviseren je op je apparaat een antivirusprogramma en firewall te gebruiken. Het wifinetwerk is niet beveiligd. CVO De Verdieping is niet verantwoordelijk voor enig verlies van informatie of schade aan je apparaat als gevolg van het gebruik van het wifinetwerk. 

Welke gebruiksregels zijn van toepassing?

  • Handel niet op een wijze die onrechtmatig zou kunnen zijn of anderen aan zou moedigen om onrechtmatig te handelen.
  • In het bijzonder: geen inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten, geen vertrouwelijke of gevoelige informatie openbaren en je niet bezighouden met enig strafbaar feit of anderen aanmoedigen om dit te doen.
  • Onderneem geen acties die intimiderend, lasterlijk, beledigend, bedreigend, obsceen, beledigend, racistisch, seksistisch, beledigend of anderszins verwerpelijk of ongepast zijn. Geef je niet uit voor iemand anders, verzamel geen e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens en maak ook geen gebruik van het wifinetwerk om spam te versturen.
  • De wifitoegang niet gebruiken op een manier die de werking van het wifinetwerk of een ander netwerk of andere aangesloten technologie (bijvoorbeeld apparatuur van andere wifigebruikers) kunnen beïnvloeden. Gelieve geen grote bestanden te uploaden of downloaden.

 
Technische ondersteuning?
CVO De Verdieping kan geen garantie geven voor de werking van het draadloos internet in combinatie met jouw apparaat.
Je bent verantwoordelijk voor de configuratie van je eigen apparatuur.
Medewerkers van CVO De Verdieping kunnen je niet assisteren bij het instellen, programmeren en/of configureren van je draadloze internetverbinding. 
 
Aansprakelijkheidsbeperking

  • Je accepteert dat soms, door technische, juridische of operationele redenen, het wifinetwerk niet beschikbaar kan zijn. 
  • Het gebruik van het wifinetwerk is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies, kosten of uitgaven die je lijdt, omdat het wifinetwerk niet beschikbaar is of niet werkt zoals verwacht. 
  • CVO De verdieping neemt geen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je apparatuur, laptopconfiguraties, verwijderingen van beveiliging of wijziging aan bestanden als gevolg van het gebruik van het wifinetwerk.
  • We kunnen controle uitvoeren op de soorten content die worden verzonden of ontvangen via het wifinetwerk. 
  • We kunnen je toegang op elk gewenst moment blokkeren zonder enige motivatie.

Privacy
CVO De Verdieping maakt gebruik van een verscheidenheid aan technische middelen om de identiteit van de gebruikers van het wifinetwerk en de apparaten te loggen. Dit enkel om een kwalitatieve werking van het draadloos netwerk te garanderen.
De toegang tot de gegevens is geregeld volgens de wet op de privacy.

Je bent verantwoordelijk om ons voor alle schade, verlies, kosten of uitgaven te vergoeden die voortvloeien uit enige schending van deze regels.

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By toon

Cursist Jean Bya bouwt Zonhoven na met 3D-printer

04 sep 2019

Wat kan je zoal met een 3D-printer doen? Een reserveonderdeel voor je koffiezetapparaat printen, een verloren pion voor je Monopoly-bordspel terug toveren, je eigen juwelen uitwerken, ... Lees meer

By toon

Meer dan 180 volwassen cursisten schitteren tijdens proclamatie

27 jun 2019

Op woensdagavond 25 juni 2019 bekroonden de leerkrachten van CVO De Verdieping het harde werk van onze cursisten uit verschillende arbeidsmarktgerichte dagopleidingen uit het schooljaar 2018-2019, en dat aan de hand van een plechtige proclamatie. Lees meer

By toon

Infomoment tweedekansonderwijs op vrijdag 30 augustus

26 jun 2019

Kom op vrijdag 30 augustus naar het infomoment over jouw mogelijkheden voor een traject in tweedekansonderwijs. Lees meer