Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

U bent hier

18

feb

Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

Op zaterdag 16 februari heropende we ons vernieuwde serrecomplex, en dat met een heus tuinfeest. Talrijke bezoekers namen deel aan interessante tuinworkshops en -demo’s en achter de barbecue zorgden de grillspecialisten van de nieuwe BBQ Academy-cursus voor heel wat lekkere hapjes.

Met gepaste fierheid lanceerden directeur Jurgen Mijten en schepen van Onderwijs Marleen Hoydonckx het nieuwe groenaanbod. De vernieuwde Serres zijn dan ook een meer dan ooit dé leerplek voor iedereen met groene vingers. Zo kan je er eigen groenten en kleinfruit leren telen, je gazon, terras of oprit leren aanleggen of alles over de aanleg van een groendak of -gevel vernemen.

Interesse? Neem dit voorjaar je tuin al onder handen – de meeste cursussen starten in de week van 11 maart!

Ontdek het volledige aanbod en schrijf je in op https://beta.cvodeverdieping.be/cursussen-en-opleidingen/tuinbouw-en-tuinontwerp en https://beta.cvodeverdieping.be/cursussen-en-opleidingen/koken-en-bakken.

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By toon

Dag van de ICT

25 apr 2019

Ben je geboeid door netwerken, clouddiensten, opensourcesoftware en computer- en serversystemen? Wil je graag in de ict-sector aan de slag? Kom dan op zaterdag 4 mei 2019 naar de Dag van de Ict Lees meer

By kirsten

Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

18 feb 2019

Op zaterdag 16 februari heropende we ons vernieuwde serrecomplex, en dat met een heus tuinfeest. Lees meer

By kirsten

Kom je naar ons tuinfeest?

24 jan 2019

Op zaterdag 16 februari heropenen we onze volledig vernieuwde Serres, en dat met een heus tuinfeest. Een uitgelezen kans om onze nieuwe groencursussen te ontdekken! Onze tuinexperts lichten tijdens tal van gratis workshops en demo’s graag een tipje van de sluier. Lees meer