Kom naar onze infodag!

U bent hier

03

jul

Kom naar onze infodag!

Kom tijdens onze infodag een kijkje nemen in De Verdieping! Verken op de gezellige infomarkt in ZLDR Luchtfabriek ons opleidingsaanbod. Wees zeker van je plaatsje in de klas en schrijf je voor het nieuwe schooljaar in.

Snuif de sfeer op in het schoolgebouw en neem een kijkje in onze perfect uitgeruste fotostudio’s, professionele keukens en de hands-on ateliers van Elektriciteit en Mode.

Daarnaast staan onze trajectbegeleiders klaar om al je vragen over onze dagopleidingen te beantwoorden.

Onze leerkrachten leiden je graag naar je ideale cursus of opleiding. Inschrijven kan enkel in De Verdieping, of natuurlijk online!

Ook onze nieuwe Ateliers voor de technische opleidingen in de Halstraat zijn een bezoekje waard. Ben jij bij de eerste lichting die les volgt in deze nieuwe lesplaats?

Wanneer?

Dinsdag 4 september 2018 tussen 16:00 en 21:00 in CVO De Verdieping en de Ateliers.

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By kirsten

Vernieuwd serrecomplex officieel heropend

18 feb 2019

Op zaterdag 16 februari heropende we ons vernieuwde serrecomplex, en dat met een heus tuinfeest. Lees meer

By kirsten

Kom je naar ons tuinfeest?

24 jan 2019

Op zaterdag 16 februari heropenen we onze volledig vernieuwde Serres, en dat met een heus tuinfeest. Een uitgelezen kans om onze nieuwe groencursussen te ontdekken! Onze tuinexperts lichten tijdens tal van gratis workshops en demo’s graag een tipje van de sluier. Lees meer

By kirsten

Feesteditie van De Warmste Break

03 dec 2018

Voor het vijfde jaar op rij zet CVO De Verdieping de Warmste Break op poten. Zo dragen we ons steentje bij aan De Warmste Week! Lees meer