Wegwijs in het centrum

U bent hier

Wegwijs in het centrum

Parkeren

Je kunt parkeren op de ruime parking voor het gebouw.

CVO De Verdieping heeft 1 ingang voor het publiek die direct aansluit op de parking. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Gelijkvloers

In de inkomhal bevinden zich links het onthaal en het secretariaat, dat niet toegankelijk is voor het publiek. Het EHBO-lokaal is ingericht in een aparte kamer in de secretariaatsruimte.

De grote trap leidt naar de eerste verdieping en de trap naar verdieping 2. Net voor de trap vind je aan beide zijden een lift, waarmee je de 4 bovenverdiepingen kunt bereiken. We raden echter aan om zo veel mogelijk de trappen te nemen.

Rechts in de inkomhal zijn er 2 toiletten voor mindervaliden.

Vaklokalen

  • Fotografie (0.01, 0.08)

De grote studio bevindt zich aan de rechterkant in de inkomhal, de kleine ligt aan de linkerkant achter de trap.

Verdieping 1

De trap in de inkomhal komt uit op een overloop. Ga links of rechts van de trap richting parking naar de klassen op de eerste verdieping. Je passeert de liftkokers en komt uit in de ontvangstruimte met een groot raam dat uitkijkt op de parking. Er staan stoeltjes en tafeltjes om even uit te rusten of te wachten tot de les begint. In het hele gebouw is er draadloos netwerk voorzien voor tablets en computers. Alle cursisten kunnen hier gebruik van maken en krijgen de toegangscode van hun leerkracht.

Aan de rechterkant van de overloop kun je de trap nemen naar de tweede verdieping. Je passeert dan het atrium met zicht op de oude machineruimte.

 

Vaklokalen

  • Kleding (1.01, 1.26, 1.27)

Verdieping 2

De trap door het atrium komt uit bij het open leercentrum, dat vrij toegankelijk is tijdens de openingsuren van het centrum. Er is plaats voor 49 mensen. De huisregels voor het open leercentrum staan genoteerd op een groot advalvas bord.

Sla rechts af tegenover het open leercentrum onder de grote boog door naar de trappenhal voor de verdiepingen 3 en 4.

De leraarskamer en de directie- en coördinatiekantoren bevinden zich op de tweede verdieping achter het open leercentrum. Deze ruimtes zijn niet toegankelijk voor het publiek.

Vaklokalen

  • Koken en Bakken (2.01, 2.03, 2.07)

  • Elektriciteit (2.09, 2.11)

Verdieping 3

Op deze verdieping zijn vooral computer- en taalklassen ondergebracht.

Het cafetaria bevindt zich op deze verdieping in het oude gedeelte van het gebouw. De oorspronkelijke dakspanten zijn mooi verwerkt in de grote ruimte.

Vaklokalen

  • Bloemschikken (3.01)

Verdieping 4

Op deze verdieping zijn computer- en taalklassen ondergebracht. De afdeling NT2 betrekt er enkele lokalen.

Vaklokalen

  • Tuinontwerp (4.01)

Lokaalaanduiding

Elke verdieping heeft een eigen kleur: verdieping 1 is groen, verdieping 2 is geel, verdieping 3 is blauw, verdieping 4 is roestbruin.

De klassen zijn genummerd volgens het systeem: verdieping.nummer. Bijvoorbeeld 3.04 of 4.06. 

De looprichting naar een klas wordt aangegeven door middel van signalisatieborden in de kleur van de verdieping waar je je bevindt.

De klassen bevinden zich steeds aan de parkingzijde van het gebouw. De lokalen aan de andere kant van de gangen zijn niet toegankelijk voor het publiek. De klassen zijn gesloten. Enkel de medewerkers kunnen de deuren openen en sluiten. Als je in de klas bent, gaat de deur altijd van de binnenkant open. De vensters in de klassen moeten altijd gesloten blijven, omdat we wonen in een passiefbouw die luchtdicht moet zijn. De luchtkwaliteit wordt voortdurend gemeten en indien nodig ververst. Ook de klimaatregeling gebeurt volledig automatisch.

Sanitair

Er zijn gewone en aangepaste (mindervaliden) toiletten op elke verdieping. De heren- en damestoiletten zijn gescheiden.

Evacuatiewegen

De evacuatiewegen bevinden zich aan de uiteinden van het gebouw. Aan de kant van de schachtbok, of de linkerkant van het gebouw als je op de parking staat, is er een metalen brandtrap.

Aan de andere kant van het gebouw bevindt zich een grote trappenhal die uitgeeft op de parking via de dienstingang.

Het verzamelpunt  bevindt zich op de parking  tegenover de dienstingang. Bij de start van een cursus krijg je alle veiligheidsinstructies van de leerkracht.