De Warmste Break

U bent hier

De Warmste Break

In de week van 16 december vindt alweer de zesde editie van De Warmste Break plaats – op maandag-, woensdag- en donderdagavond kan je van 20:15 tot 21:00 genieten van mini-optredens van maxi-bands.


Onze cursisten uit het interessegebied Beeld en Geluid ondersteunen deze muzikale avonden, en dat met licht en geluid.

Alle cursisten, leerkrachten en sympathisanten zijn welkom! 
De inkom is gratis, maar breng wel je geldbeugel mee – je vrijwillige bijdrage gaat naar de goede doelen vzw De Droomboom en Huize Eversel.

GLOED

Op dinsdagavond vindt er geen optreden in onze cafetaria plaats, maar kunnen jullie aansluiten bij het GLOED-evenement in CC MUZE, waarvoor we de handen in elkaar slaan met de studenten van Hogeschool PXL. 

Op het programma staan concerten van studenten en alumni van PXL-Music, de opbrengst gaat naar de humanitaire organisatie Music Fund, die muziekscholen en sociaal-artistieke projecten steunt in conflictgebieden en ontwikkelingslanden en naar vzw De Droomboom, een initiatief dat kansarme kinderen van 0 tot 12 jaar persoonlijke ontwikkelingskansen biedt.

De derdejaars studenten van PXL-Music presenteren hun bandprojecten Mârionêt, Ringer, Melchior en Stitches en doen dit samen met de Belgische muzikanten Mario Goossens (Triggerfinger, Noordkaap en Monza), Mathias De Craene (Nordmann en MDCIII) en Thomas Van Elslander (Helsinki, K’s Choice, Gorki, Hannelore Bedert en Raymond van het Groenewoud). Op een tweede podium staan bands en acts van studenten en alumni van PXL-Music – HHEckla, Balad Buskers, Wayfare, Rachmaninov en DJ Discohans.

De technische ondersteuning gebeurt door de cursisten uit de dagopleiding Podiumtechnicus – Licht en Geluid.

De Warmste Wenskaart

Ook de opleidingen Fotografie en Grafische Vormgeving sloegen de handen in elkaar. Het resultaat? Een pakket met 5 exclusieve wenskaarten! Leuk om weten: de beelden en designs van de kaartjes werden gemaakt door cursisten en geselecteerd uit ongeveer 100 inzendingen. 

De Warmste Wenskaarten zijn te koop tijdens de Warmste Break en Gloed in CVO De Verdieping (in de cafetaria en aan het onthaal) en CC De Muze. Voor 5 euro haal je ze in huis. Let op – de oplage is beperkt.

Een sfeervol kerststukje

Traditiegetrouw fleurt bloemschikcollega Linda de cursistencafetaria met enkele kerstbloemstukjes op. Die creaties worden op donderdag 19 december, tijdens de pauze van het laatste optreden van De Warmste Break, voor een prikje verkocht. Om de stukjes nog een hele feestperiode te laten meegaan, verwerkt Linda last minute nog wat verse bloemen. Afrekenen gebeurt via de wijk-werkers. De opbrengst gaat integraal naar de goede doelen van De Warmste Break.

Laatste nieuws


Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

By nele

Schooljaar 2020-2021 – schrijf je in vanaf maandag 8 juni

27 apr 2020

We ontmoeten elkaar nu zoveel mogelijk digitaal – op veilige afstand, gescheiden door een scherm. Maar er beweegt wat achter de schermen, want in september start schooljaar 2021. En jij kan je inschrijven vanaf maandag 8 juni! Lees meer

By nele

Feed the Nurses in Heusden-Zolder

20 apr 2020

Igor Janssen, Evert Maris en Ingrid Put verenigen hun krachten met chef Hilaire Spreuwers voor Feed the Nurses. Samen maken ze gerechten klaar om gratis te verdelen over de Woonzorgcentra en het SFZ in Heusden-Zolder.  Lees meer

By nele

Coronavirus – maatregelen en updates

13 mrt 2020

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen in alle scholen te schorsen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen. Volg hier de updates voor onze school. Lees meer