Vers uit de Zee – Vis, Schaal- en Schelpdieren

U bent hier

Vers uit de Zee – Vis, Schaal- en Schelpdieren

Nadat je hebt geleerd om vlees en gevogelte perfect te bereiden, gaan we verder met vis, schaal- en schelpdieren! We toveren elke les een driegangenmenu tevoorschijn. Je werkt weer in duo, dus je steekt elke les zelf de handen uit de mouwen.

Benieuwd wat we maken? Denk onder andere aan

  • Slasoep met gebakken langoustines en dille 

  • Pladijs met zalf van aardpeer en jus van cihcorei 

  • Mascarpone-advocaat met fruit  

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 60. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor de echte kok
Gevorderde kennis van koken vereist

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten