Streekgerechten

U bent hier

Streekgerechten

In deze cursus maken we een culinaire reis doorheen verschillende Belgische streken. We vullen onze bestaande culinaire bagage aan met typisch Belgische streekgerechten.

Wat maken we klaar? Denk aan gerechten zoals Oostende zeebeschuitjes, Antwerpse stoverij en mattentaartjes.

Om het helemaal compleet te maken, gaan we ook de grens over! Je maakt zo kennis met een Iers stoofpotje, pastechi van Curaçao en churros.

We besteden ook extra aandacht aan de presentatie en leren de borden op een creatieve manier te schikken.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 60. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een schort en een vest nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een schort € 10 en voor een vest € 15.

Voor de echte kok
Gevorderde kennis van koken vereist

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten