Oosters Koken

U bent hier

Een pittig avontuur

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe smaken die het Verre Oosten te bieden heeft en durf je de uitdaging aan?

Dan ben je in deze cursus helemaal op je plaats. De Aziatische keuken is vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai of voorspelbaar. Omdat de nadruk op granen en verse ingrediënten ligt, zijn de gerechten gezond, licht en gemakkelijk te bereiden.

In deze cursus vind je recepten uit onder andere Indonesië, Thailand, China, Japan en Viëtnam. Van de o-zo-gekende saté met pindasaus tot de hemelse Vietnamese lenterolletjes. De gerechten uit deze landen proeven is een waar avontuur.

Bij elke les hoort natuurlijk  een woordje uitleg over de nieuwe, waarschijnlijk nog onbekende ingrediënten. Veel materiaal heb je niet nodig om Oosters te kunnen koken. Een wok is vaak al voldoende. En eten doe je uiteraard met stokjes. Ben je een plantrekker met een portie leergierigheid dan tover je na deze cursus de pure smaken van het kleurrijke Azië in geen tijd op je bord.

De cursus heeft plaats om de twee weken.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Benodigdheden (dienen elke les meegenomen te worden):

  • Officemes 10cm
  • Koksmes 20 cm
  • Fileermes 18 cm

 

Set die aangekocht kan worden via het CVO (in set of apart verkrijgbaar):

  • Zwilling Professional S, officemes 10 cm - 18 €
  • Zwilling Professional S, Koksmes 20 cm - 38 €
  • Zwilling Twin Gourmet, fileermes 18 cm - 22 €
  • Aanzetstaal, 260 mm - 9 €
  • Foudraal, klein - 8,5 €
  • Dunschiller, tweezijdig - 2,5 €
  • Dunschiller Twin Pure Black -7,5 €

 

Extra kost per les voor de ingrediënten bedraagt € 12.

Verdere inlichtingen i.v.m materialen krijg je tijdens de eerste les van je leerkracht.

We vragen de cursisten om de eerste les een vaatdoek, handdoek, enkele plastic doosjes met deksel en schort mee te brengen.

 


Schrijf je nu in!

Start: 
Start NIET in jan/feb 2018

Prijzen en lesmomenten