#Wat leer je in deze cursus?
Gerechten uit verschillende Oosterse landen komen aan bod. Zo maak je kennis met de Chinese, Indiase, Thaise, Japanse, Vietnamese, Indonesische, Balinese én Koreaanse Keuken. Deze gerechten proeven, betekent een waar avontuur voor al je zintuigen. Bij elke les krijg je een woordje uitleg over de nieuwe, waarschijnlijk nog onbekende ingrediënten.
#Onderwerpen en inhoud
- Thaise pad thai of tom kha kai
- Balinese porchetta
- Chinese dim sum
- Indonesische babi pangang
- Japanse sushi
- Indiase kip korma en biryani
- Vietnamese springrolls
- Koreaanse bulgogi
#Is het iets voor jou?
- Je bent nieuwsgierig naar geuren, smaken en ingrediënten uit de Oosterse keuken.
- Ben je een plantrekker met een portie leergierigheid? Dan tover je na deze cursus de pure smaken van het kleurrijke Azië in geen tijd op je bord.
#Hoe bereid je jezelf voor?
-
Veel materiaal heb je niet nodig om Oosters te kunnen koken. Een wok is vaak al voldoende.
- Eten doe je misschien graag met stokjes? Daar kan je al wat op oefenen.
Extra informatie