Om deze cursus te volgen, heb je geen voorkennis nodig.
#Wat leer je in deze cursus?
We toveren elke les een driegangenmenu tevoorschijn met de beste recepten van de mediterrane keuken. Je leert de basis kooktechnieken in onze professionele keuken. Je werkt in duo – samen met een collega-cursist bereid je elke les een volledig menu. We maken steeds een voorgerecht of soep, een hoofdschotel en een nagerecht. Zo krijg je les na les meer inzicht in deze verrassende recepten. En je gaat niet met honger naar huis!
#Onderwerpen en inhoud
- Spanakopita – filodriehoekjes met spinazie
- Lachano salata – Griekse koolsalade
- Papoutsakia – schoentje van aubergine
- Panna cotta van Griekse yoghurt
Dit stond ook al eens op onze mediterraans menukaart:
- Bonensoep met fetakaas
- Griekse pitabroodjes
- Tzatziki
- Gyros
- Appel filotaart
- Zuppa di pomodoro con pollo (tomatensoep met kip)
- Penne con Salsa di pomodoro rustica (Penne met boeren tomatensaus)
- Orecchiette con cozze e peperone rosso (Orecchiette met mosselen en rode paprika)
#Is het iets voor jou?
Extra informatie