Cursussen en opleidingen - Koken en Bakken

U bent hier

Leer Koken en Bakken!

Voor wie?

  • Hou je van lekker eten?

  • Wil je zelf de heerlijkste gerechten op tafel leren toveren?

  • Je eigen brood en gebak maken, dat zegt je wel wat?

Dan kan je terecht in onze opleidingen rond Koken en Bakken!

  • Flexkoken – combineer biologische, seizoensgebonden en lokale producten in uitgebalanceerde gerechten.

  • Veggie en Vegan koken – leer uitgebreid en gezond variëren.

  • Gastronomisch koken – de verfijnde keuken.

  • Bakken – leer je eigen brood, cakes, taarten en koekjes bakken en garneren.

  • Zowel voor de professionele chef-kok als de enthousiaste thuiskok.

Om een bak- of kookcursus te volgen, heb je een medisch attest en specifiek materiaal nodig. Je betaalt ook een bijdrage voor de ingrediënten. Kom er hier alles over te weten!

Neem zeker eens een kijkje op onze Facebookpagina!