iWork

U bent hier

Overtuig met teksten, getallen en presentaties

Het schrijven en opmaken van bestanden is in Pages een fluitje van een cent. Numbers bevat een aantal eenvoudige manieren om inzicht in je gegevens te krijgen. En dankzij de animaties, overgangen en effecten in Keynote maak je de mooiste interactieve presentaties.
 
Het iWorkpakket bestaat dus uit 3 programma’s;
  • Pages is naast een tekstverwerker ook een instrument voor dekstoppublishing (opmaak voor boeken, brochures, kaartjes, etc. ...) 
  • Numbers is niet alleen geschikt voor zakelijke werkbladen, maar tevens voor persoonlijke rekenbladen overzichtelijk samen te vatten (verbouwingen, loopschema, feest -of vakantieplanner, baby logboek, recepten …)
  • Keynote offreert niet slechts simpele diavoorstellingen maar is zeer geschikt voor fotoshows of productdemonstraties, én meer.
 
Vanaf nu maakt het ook niet meer uit of je documenten in Pages, Keynote of Numbers op je iPad, iPhone, Mac of zelfs Windows-computer bekijkt. Je kunt ze via iCloud nu ook overal raadplegen, synchroon aan verder werken, en zelfs met anderen delen.
En dan is het ook nog eens helemaal gratis bij de aanschaf van je nieuwe iDevice of Mac!
 
Waar wacht je nog op? 
Start nu met onze cursus @iWork van thuis uit. En leer a.d.h.v instructiefilms en opdrachten documenten uit te werken met je Mac!

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

 


Schrijf je nu in!

Start: 
Start in jan/feb 2018

Prijzen en lesmomenten