Italiaans Koken

U bent hier

We nemen je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken de klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals risotto, verse pasta, pana cotta, ossobuco,... Maar we graven ook naar enkele pareltjes uit de Italiaanse streekgebonden keuken en bereiden gerechten die je in België normaliter niet snel zal aantreffen.

Iedereen is welkom op onze Facebookpagina.

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Benodigdheden (dienen elke les meegenomen te worden):

  • Officemes 10cm
  • Koksmes 20 cm
  • Fileermes 18 cm

 

Set die aangekocht kan worden via het CVO (in set of apart verkrijgbaar):

  • Zwilling Professional S, officemes 10 cm - 18 €
  • Zwilling Professional S, Koksmes 20 cm - 38 €
  • Zwilling Twin Gourmet, fileermes 18 cm - 22 €
  • Aanzetstaal, 260 mm - 9 €
  • Foudraal, klein - 8,5 €
  • Dunschiller, tweezijdig - 2,5 €
  • Dunschiller Twin Pure Black -7,5 €

 

Ingrediënten kosten 8 euro per les.

We vragen de cursisten om de eerste les een vaatdoek, handdoek en schort mee te brengen. Verdere inlichtingen i.v.m materialen krijg je tijdens de eerste les van je leerkracht.

 


Schrijf je nu in!

Start: 
Start NIET in jan/feb 2018

Prijzen en lesmomenten