Bakken voor Gevorderden 2

U bent hier

Banketspecialiteiten en Feestelijke Desserts

Bakken voor Gevorderden 2

In deze module bereiden we ons voor om alles uit de kast te halen! We maken feestelijke desserts en heerlijke banketspecialiteiten klaar. Denk aan javanais, moelleux, plaatbrood met groentjes, pralines, truffels, bombé, mango-kokostaart,... We blijven varieren!

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 60. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een bakschort nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een bakschort € 10.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten