Bakken voor Gevorderden 1

U bent hier

Banketgebak en Desserts

Bakken voor Gevorderden 1

In deze module gaan we verder op de kennis die je in Bakken voor Beginners hebt opgedaan. Hier wordt nog meer de nadruk gelegd op een fijnere afwerking, en proberen we onze kennis te verrijken met binnenlandse en buitenlandse recepten. We werken met aangepaste ingrediënten en verrassende combinaties.

Wat maken we klaar?
  • Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,...
  • Beslagen
  • Taarten en gebak
  • Bavarois
  • Verschillende soorten crèmes en romen
  • Garneertechnieken
  • Koekjes
  • Marsepein
  • Chocolade
  • Pralines
  • Ijs

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 60. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een bakschort nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een bakschort € 10.

Voor gevorderde hobbybakkers
Basiskennis van bakken vereist 

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten