Bakken voor Beginners 2

U bent hier

Luxebrood en -gebak

Bakken voor Beginners 2

In deze tweede module wordt de basiskennis uitgebreid. De onderwerpen uit Bakken voor Beginners 1 komen nog aan bod, maar hier leer je verfijnder te werk te gaan. Ook wordt hier meer aandacht besteed aan verschillende feestgebakjes, bavarois,... Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker.

Wat maken we klaar?
  • Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,...
  • Beslagen
  • Taarten en gebak
  • Bavarois
  • Verschillende soorten crèmes en romen
  • Garneertechnieken
  • Koekjes
  • Marsepein
  • Chocolade

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 50. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een bakschort nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een bakschort € 10.

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten