Bakken voor Beginners 1

U bent hier

Brood, Zoet en Hartig

Bakken voor Beginners 1

In de cursus Bakken voor Beginners 1 leer je de basis van het bakken. Er komen verschillende soorten bak- en bereidingstechnieken aan bod. Zo leer je niet enkel over verschillende soorten deeg, maar ook over het bereiden van soorten room, mousses,... en het garneren van taarten en gebak. Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker.

Wat maken we?
  • Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,...

  • Beslagen

  • Taarten en gebak

  • Verschillende soorten crèmes en romen

  • Garneertechnieken

  • Koekjes

  • Marsepein

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Bijdrage voor ingrediënten

Te betalen in 3 schijven van telkens € 50. Deze weergegeven maximumprijs kan in bepaalde omstandigheden herberekend worden. Was je langdurig afwezig, wijzigde het lesprogramma of bleken de gebruikte ingrediënten goedkoper dan verwacht? Dan zal je voor de laatste schijf minder of zelfs helemaal niets meer moeten betalen. Je zal echter nooit meer dan het vooropgestelde maximumbedrag moeten betalen.

Kokskledij

Tijdens deze lessen dien je aangepaste kokskledij te dragen. Dit is een verplichte vereiste om hygiënisch te werken. Zo heb je een bakschort nodig, maar je bent niet verplicht deze via de school aan te kopen. Via de school betaal je voor een bakschort € 10.

Voor iedereen
Geen voorkennis vereist

 


Schrijf je nu in!

Prijzen en lesmomenten