Bakken 3

U bent hier

In deze derde module bereidt u uw kennis van Bakken 1 en 2 uit. Hier wordt nog meer de nadruk gelegd op een fijnere afwerking, en proberen we onze kennis te verrijken met binnenlandse en buitenlandse recepten met aangepaste ingrediënten en verrassende combinaties.

Inhoud

  • Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,...
  • Beslagen
  • Taarten en gebak
  • Bavarois
  • Verschillende soorten crèmes en romen
  • Garneertechnieken
  • Koekjes
  • Marsepein
  • Chocolade
  • Pralines
  • Ijs

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Ingrediënten kosten 8 euro per les.

Benodigdheden:

  • taartendoos
  • doos voor koekjes, koffiekoeken,...
  • broodzakken
  • keukenhanddoeken (3 à 4 stuks)
  • vaatdoek
  • keukenschort
  • taartenrooster of kartonnetjes

Bakken 1 en 2

 


Schrijf je nu in!

Start: 
Start NIET in jan/feb 2018

Prijzen en lesmomenten