Bakken 2

U bent hier

In deze tweede module wordt de basiskennis uitgebreid. De onderwerpen uit Bakken 1 komen nog aan bod, maar hier leert u de producten iets verfijnder af te werken. Ook wordt hier meer aandacht besteed aan verschillende feestgebakjes, bavarois,... Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker.

Inhoud

  • Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,...
  • Beslagen
  • Taarten en gebak
  • Bavarois
  • Verschillende soorten crèmes en romen
  • Garneertechnieken
  • Koekjes
  • Marsepein
  • Chocolade

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Ingrediënten kosten 8 euro per les.

Benodigdheden:

  • taartendoos
  • doos voor koekjes, koffiekoeken,...
  • broodzakken
  • keukenhanddoeken (3 à 4 stuks)
  • vaatdoek
  • keukenschort
  • taartenrooster of kartonnetjes

Bakken 1

 


Schrijf je nu in!

Start: 
Start in jan/feb 2018

Prijzen en lesmomenten