Bakken 1

U bent hier

In de module Bakken 1 leert u de basis van het bakken. Er komen verschillende soorten bak- en bereidingstechnieken aan bod. Zo leert u niet enkel over verschillende soorten deeg, maar ook over het bereiden van soorten room, mousses,... en het garneren van taarten en gebak. Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker.

Inhoud

  • Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,...
  • Beslagen
  • Taarten en gebak
  • Verschillende soorten crèmes en romen
  • Garneertechnieken
  • Koekjes
  • Marsepein

 

Interessegebied:

Niet beschikbaar als vSchool cursus

Extra informatie

Ingrediënten kosten 8 euro per les.

Benodigdheden:

  • taartendoos
  • doos voor koekjes, koffiekoeken,...
  • broodzakken
  • keukenhanddoeken (3 à 4 stuks)
  • vaatdoek
  • keukenschort
  • taartenrooster of kartonnetjes

Geen voorkennis vereist.

 


Schrijf je nu in!

Start: 
Start NIET in jan/feb 2018

Prijzen en lesmomenten